Sommermøte Kokkosligaen Lillehammer

Referat: Kokkosligaen holdt møte Tirsdag 28/7-15

Sakslisten var:

  • Kokkosligaen kommende sesong?

               (hvilke lag er med,hvordan vil vi ha det?)

  • Mulighet for å splitte ligaen i to?
  • Vi ønsker å få med alle lagene.
  • Dommere. Vi jobber med å få på plass en ny dommer ordning. Knut Einar Bråthen er satt på saken. (Det vil da bli Elite dommer eller bredde dommer, 300kr pr.kamp.)
  • Regelverket i kokkosligaen.
  • Kokkosbua.
  • Overskuddet fra turneringen som skal gå til L.I.K, hvilken avdeling?
  • Det er ønsker om samarbeid mellom Kokkosligaen og L.I.K.
  • Det arbeides med en logo som skal henges opp i hallen for å vise at vi finnes.

——————————————————————–

Vi har fått signaler om at nivåforskjellen begynner å bli for stor og at noen lag ikke ser at det er noe moro lenger.

Derfor har vi utarbeidet et forslag som vi håper mange av lagene vil like. Det er snakk om å dele hele ligaen i to deler sånn at vi får en jevnere liga og alle lagen kan få muligheten til å finne sin plass i kokkosligaen, sånn at alle skal få ha det gøy.

Det var stor interesse for dette på møtet og vi ber alle lagledere og spillere se på dette og gi det et forsøk. Vi skal ha et nytt møte om en måneds tid hvor vi bestemmer oss.

Vi håper så mange som mulig vil være med sånn at hockey familien vår blir enda større og vi bidrar til hockeykulturen på Lillehammer.( se vedlagt sak om forslag til deling)

Vi er i gang med å skaffe bedre dommere til kampene våre i ligaen. Knut Einar Bråthen er satt på saken og han jobber med å få med elite og bredde dommere til å hjelpe oss. Det vil da koste 300kr per kamp og vi holder sekreteriat rullerende på lagene. I gjengjeld vil dommerne at vi i ligaen skal kunne stille noen mann på gratis dommerkurs sånn at de kan hjelpe oss til å kunne dømme selv.

Usportslig oppførsel kommer til å bli tatt med en gang, dette gjør vi for å minske risiko på spillerne og for at vi skal kunne holde kokkosligaen på et nivå der vi slipper å gjentatte ganger må få utestengelser osv pga kjefting på dommere.

Det ble også tatt opp problemet med regelverket rundt dette med å ha lisens. Så vi vedtok å forandre regelen til at: Spillere som spiller/har spilt prestasjonshockey elite, 1 og 2.divisjon inneværende sesong får ikke delta i kokkosligaens kamper eller turneringer.

Kokkosbua: forrige sesong tok vi grep for å kutte ned på rotet i bua. Med samarbeid så bygde vi litt om inne der og merket opp plassene til lagene som spiller i kokkosligaen.

Alle lag som spiller i kokkosligaen får sin plass inne der, men hold det ryddig. Vi jobber med å anskaffe en lås hvor nye nøkler deles ut til lagleder og keeper på hvert lag, sånn at vi ikke har så mange nøkler på avveie. Da unngår vi at noe blir borte som i fjor.

Vi bestemte også at vi øremerker overskuddet fra årets turnering til yngres avdeling i L.I.K. via Ståle Rønningen som skal finne en passende post de skal brukes til.

Vi ser på tanken om å dra i gang kokkos sesongen med et kickoff. Der vi har tenkt på å møtes på et av utestedene i byen for å mingle og kjøre i gang en hockey quiz for alle sammen. Vi kommer tilbake til dette da vi har bestemt noe.

Det er ønsker om samarbeid mellom Kokkosligaen og klubben, vi jobber i disse dager med å lage en plan over dette. I hovedsak går det ut på å underholde barn på hjemmekampene til L.I.K. her må alle lagene samarbeide. Kommer tilbake til dette når planen er spikret.

Ting er på gang og vi håper at så mange lag og spillere som mulig vil være med oss på ferden videre.

Ha en fortsatt fin preseason;)

Mvh Kokkosligan

Hans Petter Kval

Kenneth Andresen

Her er et forslag på oppdeling av ligaen.

Kokkos Elite:  Kokkos 1.divisjon
Kringsjå               Bæla
Sentrum              Softis
Stampa                26north
Vingrom             Baglerne
Skurva                Bussmorampen
2. Runder per divisjon
3. Dommere: Elite får dommere fra klubben/bredde dommere.(hvis denne avtalen går i boks) kokkos divisjon blir dømt av spillere fra kokkos elite.
4. Siste plass i elite og første plass i 1.divisjon spiller kvalik eller gir fra seg sjansen til et annet lag.

Regler, internasjonale regler gjelder. Med noen unntak:
-1.0 ikke lov å skyte slagskudd, skudd fra over kne høyde. ( spillet blåses av og droppen trekkes ut av sona)
-1.1 det er ikke lov å takle, litt fysisk er lov. ( man skal ikke gå inn for å takle) 2 min utvisning!
-2.0. Usportslig oppførsel slås hardt ned på. Ved munnbruk velger dommeren selv når det er nok, utvises: 10min eller liten disp.
2.1 slossing er ikke tillatt! Hvis en spiller er innblandet med fysisk vold og motparten svarer, utvises begge med match uten minutter på klokka. Og får en karantene på 3 kamper!
-3.0 bytte av spillere på egen icing er lov
-3.1 ved skudd fra egen sone over pleksiglass avblåses spillet og dropp inne i sonen!
-4.0. Spillere som har lisens innen prestasjons hockey får ikke spille kamp i kokkosligaen dvs Eliteserie, 1 og 2 divisjon. Alle under dette kan spille i kokkosligaen.
– hvis andre spillere enn de som er med i respektive lag under en kamp skal delta, må dette avtales mellom lagene før kampstart.
– kamper som må avlyses skal meldes inn senest 24 timer før kampstart.

Spilletid: 2x20min!

Dette er et forslag!
Fint hvis alle kan tenke på dette.
Vi tar et nytt møte innen kort tid (ca 1mnd) hvor vi blir enige.
Bli med å lag hockey kulturen i Lillehammer større!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *