Møtereferat 8.2.2012

Representanter: Skurva, Stampa, VBD, Baglerne, KILL

Vedtak

Ledere

Stampa tar over som leder av kokkosligaen. Ansvarlig blir Hans Petter Kval og Kenneth Andresen. Vi gratulerer. Ris/ros og eventuelle ønskede endringer sendes til respektive. Kontaktinformasjon finnes på kontaktsiden

Regler

Fastsettelse av nye regler. Reglene blir publisert så fort de er overført digitalt. Ingen vesentlige endringer fra tidligere.

Antall runder

Det vil neste år bli 2 runder.

Turnering

Det er i år 20års jubileum. Hurra. Satser på å kjøre 4 puljer med 3 lag. Totalt 12 lag. Banketten blir på brenneriet. Litt ekstra kos denne kvelden grunnet 20års jubileet. Turneringsansvarlig er i år som så mange ganger før: Ståle. Er det noen spørsmål angående turneringen er det bare å ta kontakt med han. Neste år vil det bli ny turneringsansvarlig. Ingen ble valgt i denne omgang. Baglerne har en kandidat ute på høring.

Keepere

Det er et ønske om å samle kontaktinformasjonen til alle keeperne i ligaen. Keepere er dessverre mangelvare i ligaen. Det er derfor ønskelig å samle sammen en liste slik at man enkelt kan ta kontakt om det er noen som mangler keeper til kamp eller lignende.

Kokkosbua

Kokkosbua ryddes etter denne sesongen. Siste mulighet til å ta ut utstyret blir søndag etter turneringen. Altså dagen etter finalen. Alt utstyret som ligger i bua på mandag vil bli ansett som uten eier og vil bli fjernet. Det har dessverre hopet seg opp og utviklet seg til et massivt rot. Det ble nevnt som en mulig løsning at kun keepere har utstyret i bua i fremtiden.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.