2 eller 3 runder

Oppdatering: Det vil i år kun være to runder i kokkosligaen. Dette er bestemt gjennom et demokratisk kokkosvalg.

Fint om vi kan få til et møte for å avklare arbeidsfordeling blant lagene og eventuelle regler for fremtiden (antall runder, ansvar i turneringen, dommere osv). Noen som tar initiativ til et slikt møte og oppretter en aktuell agenda?

Har program klart for runde 3, men ser det er litt uenigheter her. Har derfor ventet med å legge det ut. Fint om lagleder for hvert enkelt lag legger ut sitt eget lags ønske så teller vi opp tilslutt og tar en avgjørelse. NB: Har sett litt på kommentarene på denne siden og oppdatert Sentrum og Stampa. Forstår det slik at disse lagene ønsker 3 runder.

Stampa Bay – 3
Skurva – 2
Sentrum – 3
KILL – 2
VBD – 3
Baglerne – 2
Bæla – 2

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.