Turnering 2011

Oppdatering:
Beito måtte dessverre trekke seg. Inn kommer Iron fra Hamar. Kampoppsettet er oppdatert! På grunn av av arrangement i idrettshallen så er det begrenset med garderober på lørdagen. Dette innebærer at vi trolig må ta med oss utstyret etter kamp. Jeg ønsker at alle lag sender meg spillerlister med navn og nummer slik at sekretæriatet får dette. Vi fører målscorere og utvisninger. Premiering. Spillelistene kan eventuelt legges ved som kommentar til dette innlegget. Ønsker også et ca antall fra lagene om hvor mange som skal være med på banketten på Brenneriet. Send meg dette innen onsdagkveld.

Årets turnering starter den 14.04.2011 kl. 1700. Lag utenfor Lillehammer starter den 15.04.2011 kl 16.00.

Det spilles innledende gruppespill og de 2 beste lagene i hver pulje går til semifinale. Vinnerene der går til finale. Tapende lag spiller bronsefinale.

Turneringen koster 4000 kroner per lag og settes inn på konto 2000.12.09982 innen 01.04.2011. Lag som ikke har betalt innen fristen mister plassen sin og andre lag vil få tilgang.

Banketten vil i år foregå på Brenneriet! Banketten vil komme utenom. Pris for banketten er 300 kroner. Dette inkluderer velkomstdrink og middag. Det vil bli premieutdeling etter middagen.

Puljeoppsett:
Pulje 1: Sentrum, Stampa Bay, Bæla, Baglerne, Beito
Pulje 2: VBD, KILL, Skurva, Bergen, Softis

Kampoppsett

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *